ENCIK SAYANG dah ada blog ? omg !

Posted by AQMAL IYLIA
 1/10/21011 : 2.00 P.M (sabtu)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia , salam 1Blogger . sehad semuanya yea . yea , tengku lagi la bertambah sihat dekat sini yea . makan , tidur , makan , tidur . cangakk lagi tak sihat kan . tehee . tayah nak jeles ngan kesihatan tengku . ;p

okay . kita berbalik kepada tajuk entry tengku yang hott-2 gitewww . hot ke ? hot okay .  bayangkan buah hati tengku dah ada blog ? omg ! i jeles . sangat jeles kerana blog beliau simple tapi lawa . tehee . good job sayang . iloveyou . HAHA . *gedik satt* thats was awesomee ! adakah blog beliau akan lebih hott dari blog tengku nanti ? hikhokk ^-^ . tak mustahil kan ? kelebihan ENCIK SAYANG tengku neh , beliau pandai bab-2 menulis neh . sebab tu BM beliau A . hehee . so tak mustahiil lepas wujud nya blog tersebut , dye akan bertambah hot . hehee

 btw , tengku akan sentiasa menyokong penulisan ENCIK SAYANG walaupun beliau still baru ;) now . CIK SAYANG and ENCIK SAYANG , masing-2 dah ada blog ;) baru sweet . 

p/s : ENCIK SAYANG , we all loveyou . hehe . we ? i mean PUAN ZAILINA , SAJEN WAHAB , and adik beradik AQMAL yang lain ;) saya akan support awaokk okay . hee . assalamualaikum ;)
goodbye september . welcome october ! ;)

ehh ! jangan lupa follow blog ENCIK SAYANG  : kuchaihijau.blogspot.com . tengs ! ;)
thankie for reading : Tengku Lea

2 comments:

nurul nabila bt medan said...

best la kalau BF dh ada blog..
leh dating kat blog same2..hehe
;)

AQMAL IYLIA said...

ahaa . nabila ;) takleh dating-2 la . hehe .

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |