Goodbye Fellas

Posted by AQMAL IYLIA 1 comments
2/4/2012 : 12.06 AM ( Rabu)

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger .

hampir satu dunia masih tertanya tanya dimana pesawat MH370 . gua berharap sangat semua penumpang dan anak kapal masih hidup . semoga Allah melindungi kesemuanyaa . aamin :)

Hye . Sihat ? Alhamdulillah . Gua pun sihat . sihat teruk neh *tunjuk muscle*
I just want to say , Welcome April ! hahahaha
Dengan ini saya mengharapkan bulan April saya adalah salah satu bulan yg mampu menggembirakan hati comel saya dan hari hari yg mendatang .
Alhamdulillah takde yg April Fool kan sape sape .
Saya cuma harap yg saya sentiasa tabah menghadapi apa jua rintangan dan halangan mahupun dugaan dalam kehidupan seharian saya .
 Jyeah . Hidup Iylia Comel !

Actually , gua bakal berhenti keje tiga atau empat hari lagi .
gua dah dapat keje baru . tapi tapi , gua takkan bg notis berenti pun . i will blah just like that .
rasa serba salah jugak sebenarnya but i have to .
really enjoy my day keje kat situ . happening , bos hensem , staff riuh , happy go lucky all the time .
kaki mengulat sesama , kaki makan , kaki gelak kat org , kaki mengata customer .
belaja macam macam pasal phone sejak keje situ :)

tapi gua terpaksa lepaskan keje yg senang , yang tak memeningkan kepala untuk keje yg aku rasa mcm agak berat .
tapi neh la kehidupan . gua kutip semua tu sebagai pengalaman . dan gua akan pastikan ilmu tu gua simpan .
i need a better job . yg boleh jamin hidup .
perlu be more seriuss . seriussss sangat :3
gua cuma perlukan waktu cuti yg sesuai dan waktu balik yg sesuai .
kerja kerja jugak tapi waktu dengan family pun penting jugak .
taknak dah balik keje lewat lewat . kalau boleh . hmmm

harapnya keje baru nanti takde la tekanan yg terlalu kuat sgt
gua faham kenkadang keje ofis neh , ada tekanan dia .
nak kena hantar report on time la hape la .
first time neh keje cenggini rupa . selalunya keje dalam mall je . tapi kali neh rezeki lebih luas . so let see

i will miss my penyu a.k.a mimie . banyak sgt benda dia dah tolong aku . dia selalu cheer up my day . selalu share segalanya . faham aku . and she know how to appreciate me as her friend . walaupun dia tua setahun but takde masalah . i still respect her as my kakak and my friend .
so boleh gelak gelak and so whatever together . manehh kannn ? hekss . gonna missyou babe ! jangan lupa iolsss .









thankie for reading : Tengku Lea

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |