Macam Comel je Macam Cantik Je

Posted by AQMAL IYLIA
12/11/2013 : 1.09 AM (Selasa)

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . Salam 1Malaysia salam 1Blogger salam akhir tahun :)


gua search google tadi tauu . saje je search bosan bosan mcm neh kann . then guess what , gua tersearch pasal pelamin and wedding dress so whatever . tetiba keinginan nak kahwin tu tinggi hanya kerana aku tengok gambar pelamin . motif sangat uolsss . selaras dengan msuim perkahwinan skrg neh , so gua pun share la benda yg berkaitan okayy .

dan memandangkan majlis perkahwinan aku pun dah tak lama , so aku pun tetttt . okay , memain jee . aku nak kawen awal ? emm , entahlah . dulu yes , tapi skrg rasa mcm tak je . entah . depends on rezeki la kan . so taknak cakap banyak . aku nak share pelamin pelamin yang aku rasa mcm comel je , macam cantik jeeeee . dan aku pun mcm bekenan jeee . entahlah wedding aku nanti nak buat pelamin ke takk . aku rasa mcm buang duit je . lagipun segan la .mcm buat show free plak suh org tgk aku ngan suami aku atas tuu . padahal org datang kenduri , aim nak makan je :3







walaupun aku neh perempuan yg macam kasar sikit , tapi bg aku pink tu tetap comel la . perempuan kann . dan aku rasa pelamin kat atas neh so cutee . persoalannyaa , adakah bakal suami aku nanti bekenan pelamin kaler pinkkk ? engkoorangg g la tanya diaa :DD jenis aku suka yang simple and nice . most important is cute ! yang penting tak mahal . jadah sgt nak buat pelamin sampai beriban riban . nak duduk sejam jee . rugii rugii . bukan kedekut tapi bajet laa . kalau kau taraf che ta ngan zain saidin , tak kisah la kan beriban punn . kau buat ikot kemampuan kauu . jangan ikot kemampuan  retis plak :3

next , wedding dress pilihan aku dan citarasa akuu . still bekenan yang simple tapi still look gojes . taknak la terlalu simple . and i dont really like baju kahwin yg mcm skrg dekat butik butik perkahwinan . kerawangg apa semuaa tuu . actually la aku tak sukaa . sbb aku dah bosan tgk . baju kahwin yang mcm jawa tuu . aku je yg tak bekenan . hampa taktau la kann . citarasa masing-2 :) meh tgk meh .






aku paling suka white laa . tapi tetap ada persoalan ye dalam pemilihan baju pengantin . kalau aku pakai white , baka suami aku lebih elok kalau pakai white jugak atau hitam la kan . or maybe grey . tu je pilihan aku . persoalannyaa , mau ka dia pakai kaler-2 tuu ? :D kalau boleh taknak la dia pakai baju melayu . pakai kot and sowhatever lebih sesuai kot . tapi kalau pakai baju melayu pun tiada masalah . pakai kaler putih . selalu akad nikah je org buh kaler putih neh kann . tapi akad nikah , nanti kita pikiaq lain :DD

neh pilihan hati aku tapi belum tentu aku akan buat majlis wedding aku in future mcm yang aku nak neh haa :) aku hanya chare citarasa aku , pilihan aku . itu je . jangan salah faham yee . selamat pengantin baru those yang baru mendirikan rumahtangga dan bakal menempuh alam perkahwainan . tahniah ! :)
thankie for reading : Tengku Lea

0 comments:

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |