Pesanan Terakhir Sebelum SPM

Posted by AQMAL IYLIA
13/11/2011 : 7.05 PM (ahad)

gambaq dolu-2 .

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger .

first of all , entry tengku harini lebih bertujuan untuk memohon kemaafan serta meminta para silent readers kesayangan tengku semua supaya mendoakan tengku yang bakal menduduki SPM untuk beberapa jam jea lagi ^-^ bahagia okay . siyes bahagiaa :) tak sabaq rasa . pakat tak tdo lena la tengku malam neh sementara nak tunggu pagi . eksaited punya pasal .

notakaki buat PUAN ZAILINA dan SAJEN WAHAB : firstly , yaa nak minta maaf buat puan dan tuan kalau-2 yaa terkasar , terbuat bodoh , terbuat pekak , tertinggi suara mahupun terkasar bahasa . maafkan yaa . doakan yaa untuk SPM neh . insyaallah yaa akan buat impian puan dan tuan berdua untuk melihat anak anda neh sambung belajaq tercapai . amin ^-^  sayang puan dan tuan # yaa ? nama siapa tu ? nama manja tengku okay# teheee

notakaki buat adek beradek AQMAL : buat hampa tiga beradik aku yang lelaki kesemuanya , puteri tunggal keluarga neh nak minta maaf kalau-2 aku tersepak , terterajang , terpijak , termaki , terkutuk , terkasar bahasa , terketidaksopanan , tercuri makanan hampa , tercuri duit , terpenampaq and bla-2 , so aku minta maaf . tayah nak marah-2 aku lagi dah . aku minta maaf secara terbuka neh . yang penting doakan kejayaan aku . kalau aku berjaya nanti hampa jugak yang dapat share@habuan . nanti aku belanja makan laksa sotong . HAHA . sayang hampa dunia akhirat .

notakaki buat guru-2 tersayang : iylia harap cikgu doakan kejayaan iylia dan bebudak lain :) halalkan segalanya . mintak maaf kalau selama neh terbuat cikgu-2 terasa , tergurau kasar ^-^ peace . glad to know you guys . gonna missyou alot and alot . swear ! =='kepada cikgu ASHIKIN , sorry kalau saya tak berjaya menjadi penolong yang bertanggungjawab =='

notakaki buat bebudak kelas : err , perlu ke tengku listdown kan nama mereka ? for the last time , tengku akan listdown kan .

kepada farid , ENCIK AWIE , saufi , safiq lah , along , ustaz akmal , paan , BABY , madet , BIGSHOW , cikni , yun , lokman , adam , mat terap , fatihi , YAN , UCOP , TOPIK , kicap , nabila , saodah , sue , soley , syerah alias , amira , ATEN , khatty , sarah , syahirah , atirah , hafsah , CKIN , NAD , WANIE , AYU , dan ija : aku minta maaf kat hampa semua kalau tersombong dengan hampa . sepuluh jari aku susun kalau aku ada buat salah ngan hampa , termarah , termerajuk , terbuat taktau mahupun terkasar , tersepak , tertampaq , terbaling botol , tercubit , terpeluk . terpeluk ? HAHA #untuk kaum perempuan sahaja# halalkan jugak makan minum aku , hutang aku dalam buku 555 tu kira halal la kan . HAHA . btw , aku orang yang paling bertuah sebab kenal hampa semua . sayang hampa gila fafi ^-^

notakaki buat membe-2 sekolah rendah , yang pindah sekolah , dan kawan-2 lama : heyy guys , imissyou guys . tengku harap hampa dan jawab paper sebaik mungkin . do the best and make me proud . tehee . tengku tak pernah lupakan hampa walaupun dah 4 tahun lebih berpisah . terima kasih sebab jadi kawan tengku selama neh :)

p/s : so , tengku sudahpun memaafkan semua orang disekeliling tengku :) jangan risau okay ^-^ doakan tengku supaya jawab paper dengan baik , dengan tenang dan dapat keputusan yang baik . amin ya rabbalalamin :) wassalam :)
thankie for reading : Tengku Lea

1 comments:

haniungu said...

ha kamu kamu , selamat berjuang for SPM (^^,)v

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |