Selamat Tinggal Superman Sayang =(

Posted by AQMAL IYLIA
7/11/2011 : 12.15 PM (isnin)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia .


hanya kerana kau yg cukup indah untuk dimiliki dan untuk dicintai =( aku tahu kau mahu ada di hati untuk didampingi dan disayangi . boleh tengku cakap yang tengku sayangkan awak ? ==' 

life must go on . i hope you know that i will missyou alot . semoga bahagia dekat sana . selalu lah ingat i kat sini . i tahu i belum cukup sempurna for you . but you dah cukup sempurna untuk i =='  bahagialh you kat sana and gudluck in whatever you do . the best thing that i can do right now is waiting for someone yang i sayang . 

apa yg you buat neh jugak untuk kebahagiaan you . untuk masa depan you . so i kena terima and hormat keputusan you . and dont worry , i akan sentiasa support you , insyaallah . terima kasih selama neh tak putus-2 nasihatkan i , bagi i semangat , cuba selesaikan masalah i , sudi dengar masalah i dan sudi menjadi kawan dan buah hati terbaik i . 

maaf kalau selama neh i selalu sakitkan hati you , buat you terasa mahupun terkasar dengan you . darah remaja i selalu tak menentu . mood i pun selalu tak seimbang . mungkin kerana keadaan semasa yang mengganggu . terima kasih sebab sentiasa bersabar dan terus bersabar . kalau hubungan kita dah makin renggang sikit lepas neh , i hope you know that you tetap akan jadi my superman ever #deep from my heart#

you , please take yourself there . jangan lupa makan . jaga makan minum you . jangan selalu mengadap laptop . dont be too kind dengan org sekeliling sangat . i taknak depa buli you nanti . 

p/s : sedih plak tengah-2 hari neh . teriak lima menet pun jadi la . sekadar nak mengurangkan sesak dalam dada neh haa =( lima menet jea pun . tak lama :) ready for SPM ^-^ kuatkan semangat . jyeah =='
wassalam . 











thankie for reading : Tengku Lea

1 comments:

syAzAnA said...

goodluck utk exam okayy! buat bebetul taw. SPM ni pentingg! ;)


*syaz folow tengku. comel jea blog*

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |