SPM : day 5 #

Posted by AQMAL IYLIA
20/11/2011 : 2.08 PM (isnin)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger .

woot-2 . today i nak talk-2 pasal paper untuk harini . first of all , i hope semua bebudak dapat jawab dengan baik sekali yea :) nampaknya paper harini mcm ada peluang untuk dapat kredit or maybe A or B :) god willing ^-^ oh , lupa plak nak mention paper apa . paper for today adalah pendidikan islam kertas satu dan dua . alhamdulillah , tengku dapat jawab dan bebudak tengku pun dapat jawab . terpancar kegembiraan kat wajah depa masa semua keluaq dewan . bahagia letewwww .

ustaz dan ustazah pun sanggup tunggu anak-2 buah dorang sampai habis paper . bagi sokongan la katakan and nak make sure everything okay sahaja . mana la nak tau ada yang sakit ka pa ka kan :) and guess what ? memang ada yang sakit . dua orang . dan mereka terpaksa diasingkan . semua neh gara-2 virus tengku haritu la kot . HAHA . im sorry . may bad yaw :)

paper one ada yang susah sikit pasal tawaf tu . hikhok ==' tengku dah baca bab tu . tapi setelah di push otak neh , tetap tak dapat nak mengeluarkan jawapan nya . yang tengku tau tawaf ada dua . makani dengan zamani . entah mana satu jawapan dye . hehee ^-^ paper two plak , eksaitedd makkkk tau nak jawab paper neh . dan alhamdulillah , tengku jawab semau soalan perfect . tapi taktau la apa keputusan untuk pendidikan islam :) insyallah result terbaik kot . huhu .

oh yea , korang-2 semua . jangan lupa harini harimau(MALAYSIA) VS garuda(INDONESIA) . kasi support sikit to our team . depa kat sana tak ramai sangat penyokong . hanya boleh mengharapkan penyokong kat MALAYSIA neh jea la . tu pun tengok game melalui tibi . nak p sana , fulus tak banyak campuq dengan penyokong yang tak best sama . takde semangat siakk . satgi p sana INDON duk buat pala gengster plak . cemuihh okay . HAHA . no matter what , goodluck untuk INDON dan MALAYSIA . do the best yeah :) best of luck nah .

p/s : kembali ke dewan hari khamis neh untuk paper sc . wish me luck nah ^-^ akan ada entry yang kedua untuk harini . wait and see . wassalam :)
thankie for reading : Tengku Lea

2 comments:

Sandra said...

All the best tengku~ hikhik

AQMAL IYLIA said...

tengs sandraa :)) hehee

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |