Tengku =='

Posted by AQMAL IYLIA
23/11/2011 : 5.18 PM (rabu)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger .

boleh tengku nak share something apa yang tengku rasa sekarang neh ? tengku sekarang neh totally down . ALLAH jea tahu apa yang tengku rasa sekarang neh . tengku rasa tengku perlukan kawan-2 yang bolehh tenangkan tengku . puas tengku sabar . puas juga tengku menahan air mata . akhirnya tengku sendiri yang tak berjaya nak menghadapi semua neh .

kalau diikotkan tengku ada class harini . class sc sebab esok paper sc . tengku bangun dalam pkol 7 pagi . lepastu tengku mengadap dinding . sampailah ada msg masuk . memang tengku harapkan msg dari someone . tapi apa yang tengku harapkan tu , berlalu mcm tu . rupanya msg dari membe kesayangan tengku .

#ayu : ang tak mai class sains ka ?

tak larat rasanya nak pergi class sains walaupun cikgu nya best sangatt . kalau tengku pergi pun duk buat mengelamun tak tentu hala . baik duk rumah then main gelak-2 dengan adik . sekurang kurangnya apa yang tengku rasa sekarang neh berkurangan . insyaallah . apa yang tengku boleh buat sekarang , bersabar dan back to normal . tengku taknak tekanan bila jawab paper esok . i hope so .

btw , tengs sebab buat tengku rasa down gila . terima kasih sangat-2 . saat-2 tengku perlukan orang dalam hidup tengku , yang neh yang tengku dapat kan ? sumpah , tengku taknak kata apa-2 . tengku akan biar apa jea kemungkinan yang akan berlaku . tengku takkan ambik port apa yang kau akan buat asalkan kau BAHAGIA . yea , memang kau BAHAGIA kan . alhamdulillah . sebab tu kau update status kau happy kat tempat orang kan . glad to hear that . dan kau buat tengku rasa pfft !

YA ALLAH , kuatkan hati tengku . semoga doa PUAN ZAILINA untuk berpindah dari sini termakbul . semoga hati tengku akan rasa lebih baik . biarlah tengu rasa asing di negeri orang dari tengku rasa terseksa dengan situasi yang tengku hadapi sekarang . biarlah tengku jauh dari orang . biarlah tengku lupa semua benda dan semua kenangan dekat sini .

p/s : doakan yang terbaik buat tengku . wassalam =='
thankie for reading : Tengku Lea

0 comments:

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |