terima kasih YA ALLAH ^-^

Posted by AQMAL IYLIA
1/11/2011 : 10.31 PM (selasa)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger .

tengku sangat terharu dengan apa yg berlaku harini . sampaikan rasa nak menangis dan mengeluarkan air mata gadis tengku sendiri yang sudah lama bertakung . disebabkan kejadian tu berlaku di sekolah , so tengku tahankan air mata neh . tggu balik rumah baru nangis dalam bilik senyap-2 dan berpura pura senyum tanda gembira . ohsem kan guys ? =='

act guys , when tengku in this situation today ..


ada someone yang datang dan membuatkan diri tengku rasa dihargai dalam diam . tengku tak tahu la kalau beliau perasan yang tengku rasa sangat dihargai that time . tengku dengar apa yang beliau cuba cakapkan sebutir sebutir . untungnya tengku kenal beliau dalam hidup tengku sendiri dan untung juga tengku kenal membe-2 beliau ==' YA ALLAH , kau berikan la kebahagiaan dunia akhirat dekat hamba-2 kau neh ==' amin ! 

neh bukan kali pertama warga sekolah tu buat tengku terharu dan sedih mcm neh . dalam diam mereka melihat apa yg berlaku dekat tengku baik pelajar dan tenaga pengajar tu sendiri . kenapa tengku tak pernah nak perasan semua tu selama neh ? tengku tak pernah terpikir mereka mengharapkan sesuatu dari tengku . maafkan tengku =='

dan tengku tak sangka ada yang memerhati dan mengambil berat pasal tengku dalam diam . tengs HAMBA-2 ALLAH berikut . ilove both of you . really loveyou . so dengan berbekalkan harapan dari both of you , tengku tengah berusaha sekarang . please doakan tengku yea ==' 

dugaan yang datang neh pun , tengku akan handle . handle sebaik baiknya . dan i want my smile back :) imiss my old me :(

p/s : done for today . tengs guys yang terlibat dalam apa yg berlaku harini . siapa ? biarlah tengku dan hamba-2 allah tersebut jea yg tahu :) wassalam .

thankie for reading : Tengku Lea

3 comments:

cik Kartun said...

xpahammm..huhuhu sowi

AQMAL IYLIA said...

haha . tak paham pun takpe :) bukannya penting pun ^-^

Razil Tahir said...

Good Luck for SPM!! XD

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |