Follower Ke 400 ? (^-^)v

Posted by AQMAL IYLIA
24/10/2011 : 2.11 PM (isnin) 

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia salam 1Blogger (^-^)v

sihat semua cintaa-2 tengku ? alhamdulillah . tengku pun sihat . cuma batuk sikit jea . persekitaran tak berapa elok agaknya . dunia-2 . tehee . tadi masa tengku tengah syiokk-2 online fesbukk , tetiba tengku terasa nak bukak blog tengku neh haa . rupanya dah cukup 400 follower :) #gembirasekejap#
alaa , baru 400 orang dah cewii teruk pulak minah neh kan . hukhuk =='

bukan nak cewi  .tengku just wanna say tengs buat mereka-2 yang sudi follow blog tengku neh haa :) miliion tengs untuk hampa nah . kalau sudi datang rumah , kita makan-2, kenal-2 , gelak-2 beso sesama , main guli sesama , makan coki-2 together gather . ecehh :DD  dah nak dekat sebulan baru dapat 400 follower . eh , sebulan ka ? or kurang daripada sebulan ? entah , tengku tak ambik tahu pula ^-^

terima kasih la buat follower setia tengku sendiri , and cikgu prac (CIK NADIAH YAZID) sebab sudi menjadi pembaca setiaa blog tengku sendiri . even tough kita tak rapat masa kat sekolah dulu but really nice to know you okay . you just to sweet like coki-2 you know . tehee . tengs to facebook sebab merapatkan kita . hekk .. and tengs juga too everyonee . really app ^-^

btw , tengku akan buat research pasal follower tengku yang ke 400 tuu :) siapalah yang bertuah tu agak-2 kan . dengan cara neh jea dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama blogger neh :) insyaallah .

oh , yea . goodluck untuk ENCIK SAYANG for final exam beliau harini . do the best tau sayang kalau you taknak kena marah . hehee . imy <3

p/s : okayy done entry tengku harini . tengs for reading guys . have a nice day ^-^ wassalam ..
thankie for reading : Tengku Lea

1 comments:

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |