HAPPY ANNIVERSARY for me =='

Posted by AQMAL IYLIA
4/10/2011 : 9.05 P.M ( selasa)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia . salam 1Blogger .


harini anniversary tengku . yea , baru 3 bulan bersama ==' kecil-2 dah pandai bercinta dah kan ? lumrah untuk menyayangi dan disayangi . takpun mencintai dan dicintai . kalau bab neh tengku pandai jugak la sikit . nak kata tengku gatal ? silakan ^-^ yang pasti bukan tengku saja remaja dalam dunia neh yang bercinta kan ? kan ? buat yang tak bercintan cintun tu , tahniah untuk diri anda . hehee . hampa patut berbangga tau kalau hampa tak bercinta bagai neh . percayalah cakap tengku sebab hampa tak terikat dan bla-2 . tapi takpe , hidup masing-2 . yea dak ?

tengku lupa dah ENCIK SAYANG neh boyfie tengku yang keberapa . huk ==' tengku memang kuat lupa weh .tak faham betuii . takpela , tak penting pun yang keberapa . a few days neh kami macam ada problem sikit . lumrah . malas nak mention sebab musabab nya . nak tahu juga ? tayah nak sibuk la . jaga tepi kain sendiri . huu >-< selama neh tengku takde plak sibuk-2 pasal masalah hampa kan .

dear ENCIK SAYANG : tengs for everything for what you have done before . really app . nice to know you okay . since that day kita dah macam tak sekepala . that was good for me and for you , i think . at least we know how to muhasabah diri masing-2 . i hope you know that i love you even though many of the problems we face . not so many sangat la . huhu >-<  tengs for attending in my life . happy to tengs for this reason . i appreciate what you do all this . tengs also for accomponied me all the time and listen to my stupid problems .

do i look sweet when i write all these huh ? ^-^ paiee . speaking tak hingat kau kan . tak tahu ke yang english kau terabur , bersepah jea . HAHA . at least ill try my best . kalau buat nota kaki by using english word , nampak lebih sincere and pierce the soul*menusuk jiwa* . sorry for my rojak words .

last but not least , iloveyou and imissyou all the time .. sorry for make you angry . ANGRY BIRD ;(

p/s : assalamualaikum and have a goodnight =='






thankie for reading : Tengku Lea

5 comments:

Aida Azryn said...

happy anniversary. :D

AQMAL IYLIA said...
This comment has been removed by the author.
AQMAL IYLIA said...

cik aida azryn syg : terima kasih ;) tehee

Si Manis Butterfly said...

Epy anniversary dik..
kecik2 lagi da pandai eh,,hu3

AQMAL IYLIA said...

akak si manis : itula , kecik-2 dah pandai . adehh =='

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |