webcam budak jerman :) #santapanmalam#

Posted by AQMAL IYLIA
11/10/2011 : 9.11 P.M (selasa)

assalamualikum warahmatullah wabarakatuh . salam 1Malaysia , salam 1Blogger .

okay . here i want to introduce you to someone that i call as budak jerman . for those yang kenal i since zaman kegemilangan i dulu , they will know who budak jerman yg i maksudkan . for your information silent readers sekalian , this budak jerman adalah berjantina gadis-2 yea . she so damn cute . not like me but like her mother ofkos . like mother like daughter . im not her mother . i still muda remajes yang tak hott tapi sweet . kau ada ?

#speaking tak hingat kan . maklumlah ada perkataan "budak jerman" kat situ so bajet ala-2 omputih kan so automatik nak speaking walaupun my english broken . HAHA . sini nak tunjuk la gambar budak jerman yang gila webcam neh . dye siap cakap :

#mama-2 , nak lagi#
--> maksud dye , nak tangkap gambar lagi .

this budak call me mama okay . laki perempuan semua dye panggil mama . tak tahu jantina agaknya . HAHA . sini tengku dah sediakan gambar dye , have a look :)













this budak nama dye DURRANI IZZATI . kenapa tengku nickname kan dye as budak jerman ? sebab dye tak tahu cakap . sometimes dye cakap ala-2 cina , ala-2 org putih , ala-2 arab . tak faham pun . kadang-2 iyakan jea la apa yang dye cakap . nama pun budak-2 :) tapi yang hott sekarang dye dah pandai cakap "whatever" . tapi slang dye "watebe" :) kita cakap sikit jea ngan dye , then dye akan balas dengan "watebe" . terasa seperti nak telan dye hidup-2 .

okay . entry neh saja jea tengku update . boring sangat , hehee :) sorry kalau tak best entry kedua tengku untuk harini :)

p/s : assalamualaikum :)
thankie for reading : Tengku Lea

2 comments:

BiQa HatmiN said...

hehe comel betul budak german ni..ha, jom join contest..nanti leh bg budak german angry bird..:)

AQMAL IYLIA said...

haha . memang comei . terima kasih :) contest ? insyaallah . tehee

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |