HANA TAJIMA SEMASA KECIL :DD

Posted by AQMAL IYLIA
15/10/2011 : 8.22 P.M (sabtu)

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ;) salam 1Malaysia salam 1Blogger .

neh entry tengku yang kedua . kejap lagi bakal ada entry yang ketiga . hehee . pulun gila kan ? tamak haloba nya tengku nak mengupdate entry banyak-2 bagaii . duk buat rajin boleh kan . ala , hampa taknak baca pun takpe . hampa tengok gambaq sudah la . macam biasa , tengku tak paksa :) barangsiapa yang menerjah blog tengku pasti takkan dipaksa , memaksa mahupun terpaksa :) itulah cara nak menghormati silent readers tengku ^-^

bagi yang follow entry tengku sebelum neh tahu la siapa budak jerman a.k.a HANA TAJIMA yang tengku maksudkan . petang tadi saja la tengku menyakat budak neh .

tengku : jum main tangkap-2 gambar nak ?
budak jerman : nak-2 , jum :)

menyesal tengku tanya soalan tu . tengku terlupa yang budak neh gila webcam . macam-2 pose dye nanti .tapi takpela , budak-2 punya pasal tengku layankan jea la . habis tengku lilitkan HANA TAJIMA kecik neh dengan shawl-2 tengku . sampai la satu saat dye kataa #gatai la , takmau# bila dye keluarkan statement mcm tu maknanya dye dah boring . sebelum keluar bilik dye kata .

#nak mandi la# mandi la kau . takkan tengku nak tolong mandikan kau pula kan . hehee . sini tengku tunjuk gambar HANA TAJIMA MASA KECIK :DD















gambar keempat dari bawah tu mcm tekanan plak tengku tengok :DD HAHA .

neh serba sedikit pose maut , menonggeng yang boleh tengku tunjukkan kat hampa . kalau nak tengok yg selebihnya usha kat fb tengku . tu pun kalau hampa one of my friend dekat fb ;) tehee . ada sape-2 nak jadikan HANA TAJIMA neh as a model ? asalkan jangan model for pampers plak sebab beliau tak pakai pampers dah :DD boleh tinggalkan number telefon yea . HAHA

p/s : okay done . siap entry tengku :) wassalam :)
thankie for reading : Tengku Lea

4 comments:

! ALF ❤ ! said...

Comel gilaaa budak kecik nih . :)

QUEENPINK said...

CUTE DAN COMEL KANAK-KANAK TERSEBUT...

AQMAL IYLIA said...

cik ALF hahaa , terima kasih ;)

AQMAL IYLIA said...

QUEEN PINK SYG : yea-2 memang comel ;)hekk

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |