Positive Thinking Like Our Mr Safuan ^^v

Posted by AQMAL IYLIA
25/7/2012 : 11.20PM(rabu)

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . Salam 1Malaysia salam 1blogger salam Khidmat negara .Hye saudara islam saya :) dah dua hari saya teringatkan awak . Semoga sihat kat sana ^^v Raya neh , jemput singgah rumah dan jangan lupa duit raya sekali . Itupun kalau hati saya kuat nak jumpa awak . Hee . Sweet tak korangg ?

Biar saya rahsiakan kat sini siapa saudara islam yang saya maksudkan . Neh semua gara gara Nadia Barudin la neh sebab buatkan saya teringat dekat saudara saya ituu . Haha . Pergi bazar ramadhan dekat Kilang Lama , Kulim semalam , Nadia asek kata *yaa , muka dye macam ********* :) Saya punn mula la perah otak mula la teringat kat saudara saya tuu . Grr . Siap awok nadia tembam :DD

Tapi takpa . sekadar teringat dan tiada maksud apa apa . Insyaallah . Walaupun ramai yang tak suka . Dah tak suka , nak buat macam mana kan . tadah telinga jea la . Walaupun terasa hati ==' Saya terasa hati mungkin ramai yang tak tahuu . Isokey isoright . Nevermind . Saya dah biasa . Hehe .

Tenang jea kan saya menutur serta menaip ayat ayat dalam neh . Bangga tahuu . Haha . Sesungguhnya saya sedang berpuasa . Haha .

kepada Wany Md Noor , sorry sebab masih belum dapat update blog yang boleh buatkan awak melayan perasaan . Idea saya takde la awak . Kalau saya sedang berduka , mungkin senang saya menaip . Tapi sekarang saya tengah bahagia di samping awak dan kawan kawan serta keluarga kita yang lain , jadi mood sedih tu kureng . Hehe . Yang penting senyum kay senyum ^^v setiap yang berlaku ada hikmah .

Setiap kesedihan akan disusuli dengan kebahagian . Semua tu ALLAh dah atur untuk kita . Cuma terpulang bagaimana cara penerimaan kita terhadap ujian tuu :) Walaupun kita nampak tabah pada luaran , tapi dalaman kita lemah . Saya kenal awak , wany . Kenal sangat :) Setiap kali awak sedih , kami semua ada dengan awak . Termasuk kawan kawan baru kita ^^v Walaupun agak berat awak nak cerita , tengok muka pun dah tahu the whole story . hehe . Tu namanya kawan :)

p palang s : Positif thinking seperti cikgu safuan :) Hehe . Bye .
thankie for reading : Tengku Lea

0 comments:

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |