I Miss Them and This Moment I Think . Speaking Amarekaaa Kauu :D

Posted by AQMAL IYLIA
19/7/2012 : 10.00 PM(Jumaat)

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh . Salam 1Malaysia salam 1Blogger salam Khidmat Negara . 

Hye ! Saya angelina sparrow atau lebih dikenali as najwa latipp . Kosongg , kosongg oo ^^v Hee

Hye awookk . Kita happy shangat shangat hariniyp tawww tax ? Iteww p lepax lepax nan memberw memberw iteww . Tuihh . Haha . Kalau baca pun boleh buat aku juling , inikan pula menyebutnyaa . Oaky , be serious everyone ^^v

Tadi saya spent time dengan membe membe saya . Alhamdulillah . Konon kononnyaa neh lepakan terakhir kami sebelum puasa :) Kononnnnn ! Haha . kami neh takleh hidup kalau tak duk sembang sekali , tak jumpa ka apa ka . Nanti rinduuu ! Hehe .

Takde aktiviti apa sangat pun yang kami buat . Kami cuma makan , makan dan makan . Sarah Azman kata *lebih baik habis duit sebab makan , dari beli barang* . So sebab tuu , kami makan tanpa hentii . Ohmaii . Perut kenyang hati senang . Mula mula kita lepak tasik . Layan laksa doluu . Pastu pegi tesco cuci mata . Pastu kami Termakan sushi dekat foodcourt tu haa . Berapa banyak kami beli pun taktau la . Tapi abang awie beli lagi banyak . Katanya nak makan sambil tengok cter korea . baru feeling . Baru duduk tunggu makanan jea , dye dah melantak beberapa biji , ketul , ulas sushi tuu . Takleh tahan napsu makan benoo . Haha .

dah melantak sushi , makan plak eskem kat sebelah kedai sushi tuu . Eskem yogurt nokk . Sehengget jea . Tak gaduh nak p yogo goyoo . Sep bajet mak , nyahh ! :DD Haha . Rasanya sedap kot :) Sebenarnya dah lama kami berenam tak keluar sekali . Dolu dolu , kami berenam sangat rapat . Sangat ! Hm :( Lepastuu , entah macam mana entah , hubungan persahabatan tu jadi macam renggang sikit tapi kami masih borak sama sama , lepak dalam kelas , share air sama sama  senyum sama sama , belaja sama sama . Cuma kami jarang keluar sekali . Itu jea rasanya ^^v Masing masing busy . They have their own life :)

Memang terasa la kerenggangan dalam hubungan tuu . Kalau bercinta pun ada pasang surut , inikan plak hubungan antara persahabatan . Kan ? :) That what we call as , dugaan dan kenangan :) I love them btw . really love them . So muchy muchy <3 Sape depa atau mereka atau kami yang saya maksudkan . Meh usha gambaq . Boleh kenal kenal kalau kau tak maluu . Haha .

Dalam banyak banyak bunga , mesti ada kumbangnyaa . Haha . Abang awie :)
 Cik Ayu yang bercuti harini :)
Cik Nadea yang sentiasa setia :)
CIk Wany yang sentiasa tabah :)
Cik Ekin yang sentiasa senyum . Ada masalah ke takde masalah ke sama saja senyum nyaa :)

Guys ! Lama sangat rasanya tak lepak sama sama macam neh . Rindu gila rasanya . Rasanya macam nak stop jam jea tadi . Biar doniaa berhenti sebentar . Acewah ! Haha . So pity sebab sarah azman tak dapat join . Beliau kena pergi hospital . I dont know why . Terlupa nak tanya tadi . And guess what . I baru dapat berita gembira dari Aten Tecik . Beliau akan balik esok . Hoyeah ! Haha . Btw guys . I love both of you too . I really mean it . I taktau nak tunjuk macam mana lagi rasa cinta , kasih dan sayang i kat korangg . Pheww . *lap peluh* dalam blog neh jea i mampu luah ^^v Terima la kasih sayang i yeaa . Hee <3

Bakal lawyer keluarga saya , insyaallah :DD Segala urusan tanah serta harta sepencarian , saya serahkan kepada beliau . Ily Aten tecik :)
kalau kau tengah sedih , gundah gulana , usus terbelit , kau cari laa beliau , Sara Azman :) Dye boleh tolong cheer you up ^^v

Ramai sebenarnya yang saya sayang selain keluarga saya sendiri :) Bukan saya nak show off , this is the best way how i tunjukkan kasih sayang i ^^v sebab tuu dorang kata i sweet a.k.a romentikk uols :DD

p palang s : Dengan rasminya kita berpuasa sabtu neh . Dengan izin allah , mungkin esok saya akan update pasal Ramadhan plak :) Bye .
thankie for reading : Tengku Lea

1 comments:

Berry Boss said...

Boleh brknalan tak dgn sara azman?? .. Hehe

Post a Comment

 

Aqmal Iylia Abd Wahab Template by Ipietoon |